Daily kassebil

Daily E6 er ligeså stærk, alsidig og højtydende som altid. Hertil kommer, at den med sit sande forretningsinstinkt for transportbranchen introducerer nye funktioner, der gør den til en endnu bedre partner for dig.

Daily E6 stiller innovation og teknologi til rådighed for at hjælpe dig med at administrere din bil effektivt, så du kan glæde dig over, hvordan dens lavere ejeromkostninger bidrager til en sund bundlinje.

Daily E6 er den bedste partner, du kan ønske dig, med sit aldrig svigtende instinkt for at foregribe dig og levere løsningen, når du har brug for det, år efter år.

Daily
Daily

Komforten giver bedre køreglæde

I Daily E6 er førerhuset mere komfortabelt og mere støjsvagt end nogensinde. Derudover er der også indført et nyt niveau af konnektivitet med fuld integration af din mobile enhed.

Nyd det lydsvage førerhus, hvor det indvendige støjniveau er blevet kraftigt reduceret med 4-decibel, og akustikken og lydgenkendelsen er forbedret med 8%.

Oplev de ergonomiske kontrolknapper på instrumentpanelet, der er lette at nå og giver sikker kørsel, samt et behageligt og professionelt miljø med det nye læderrat, det blå sædebetræk og den nye nakkestøtte. (Læderrat muligt som tilkøb)

Specifikationer

  • Vælg mellem 2,3-liters eller 3,0-liters motor.
  • Totalvægt fra 3,5 til 7 ton og lastvoluminer fra 7,3 m3 til 19,6 m3
  • Maks akseltryk på foraksel ved 3,5 tons modeller: 1.900 kg.
  • Maks akseltryk på foraksel ved modeller med tvillingehjul: 2.700 kg.
  • Drag fordel af det store udbud af effektniveauer fra 116 hk til 205 hk og drejningsmomenter fra 320 Nm til 470 Nm
  • Udnyt fordelene ved baghjulstrækket til at køre under optimale forhold med maksimale belastninger
Daily dimentioner
Print Friendly, PDF & Email